![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 1 Answers
1 Reply
امارات خیلی وقته بلاک کرده با وی پی ان آی پی های کشورهای مختلف رو امتحان کنین
2021-09-13 04:27:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#ایران
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
تو ایران بریم چشم پزشکی مورد تایید کانادا هست برای گواهینامه؟
2021-06-12 08:21:00 #Canada [گواهینامه] ویزا
آیا برای ویزای تحصیلی برای اکسپت از دانشگاه برای مقطع لیسانس به فوق لیسانس برای همه ی یونیورستی ها نیاز بهrecommendation letter از استادای تو ایرانمون هست؟ خیلی ذهنمو درگیر کرده
2021-08-28 19:05:00 #Canada [برای ویزای تحصیلی] ویزا
دخترم برا کالج میخواد اقدام کنه چقدر باید تمکن مالی براش بزارم و همچنین خودش باید تمکن مالی جدا داشته باشه میشه من مبلغی برا تمکن مالی تو ایران ارایه بدم برا طول تحصیل و یه اسپانسر تو کانادا برا هزینه زندگی و مسکن در کانادا این میتونه یه پونت مثبت برا آفیسر باشه؟؟
2021-08-29 12:05:00 #Canada [تمکن مالی] ویزا
میشه ایران دانشگاه آزاد بخونی و بشه ویزا تحصیلی آلمان یا کانادا گرفت ؟
2021-08-29 15:51:00 #Canada [دانشگاه آزاد] ویزا
کسی یک نمونه جاب آفر به عنوان تای برگشت به ایران داره در گروه بفرسته؟ خیلی ممنون میشم???
2021-08-30 02:42:00 #Canada [خیلی ممنون میشم] ویزا
سوال دیگه اینکه توصیه نامه از مدرسه ایران هم باید تو مدارک ارسالی به مدرسه کانادا باشه؟
2021-08-30 04:29:00 #Canada [کانادا] ویزا
کسی یک نمونه جاب آفر به عنوان تای برگشت به ایران داره در گروه بفرسته؟ خیلی ممنون میشم???
2021-08-30 04:53:00 #Canada [خیلی ممنون میشم] ویزا
، ما اسفند ۹۸ برا ویزا اقدام کردیم و وقت انگشت نگاری گرفتیم ولی خوب به دلیل بسته شدن Vac ها نشد بریم، و چون همسرم پرستار هستن با شروع کرونا ترجیح دادن تو این ایام تو ایران باشن و در بیمارستان به صورت داوطلب مجددا مشغول به کار شدن و راضی به مهاجرت نشدن الان میخوایم دوباره برا ویزا و وقت انگشت نگاری اقدام کنیم، سوالی که داشتم این بود که: ۱- آیا باید یه اکانت جدید درست کنیم و با اون اقدام کنیم یا همون اکانت قبلی باید آپدیت بشه ۲- اگر با اکانت جدید باید ثبت کنیم به نظرتون تو استادی پلن باید بگیم قب
2021-08-30 09:35:00 #Canada [مشغول به کار] ویزا
تو سایت اداره مهاجرت نوشته برای ایرانیا فقط فرم خانواده که مربوط به مادر و پدر و همسر و فرزند هست لازمه پر شه و فرم خواهر و برادر نیاز نیست درست متوجه شدم؟
2021-08-30 13:56:00 #Canada [سایت اداره مهاجرت] ویزا
شبتون بخیر من میخوام نوبت انگشت نگاری بگیرم اکانتم رو اکتیو کردم اما نمیتونم وارد بشم ارور میده که بزن روی لینک و وقتی میزنم میره توی این صفحه که از کجا دارم اپلای میکنم و به کجا میخوام برم من ایران رو میزنم اما توی قسمتی که به کجا میخوام برم گزینه کانادا رو نداره!! میشه راهنماییم کنید؟
2021-08-30 14:33:00 #Canada [انگشت نگاری] ویزا
من میخوام از نوت های دیگران استفاده کنم من ریجکت شدم و میخوام از نوت های بقیه هم استفاده کنم اما نمیدونم کجا و چطوری نوت های بقیه رو پیدا کنم میشه لطفا راهنماییم کنید؟
2021-08-28 16:37:00 #Canada
سفر به یه کشور برای کارهای سفارت امریکا معمولا چند روز طول میکشه؟ چند روز باید اونجا باشیم؟ مثلا امارات یا پاکستان یا ارمنستان
2021-09-30 05:56:00 #Canada
، من برای کالج اقدام کردم و الان در مرحله اپلود کردن مدارک در اپلیکیشن هستم، کسیمیتونه درباره اسک بهم توضیح بده من در فایل راهنما که مطالعه کردم دیدم نوشته که باید ۷سوال پاسخ داده بشه کسی میتونه راهنماییم کنه؟
2021-08-29 15:43:00 #Canada
در فرم ۱۲۹۴ مقدار تمکنی که داریم رو به دلار کانادا خواسته اینجا باید مقدار واقعی تمکن طبق نرخ روز رو بنویسیم یا همون که تو نامه بانک اومده ؟ ممنونم
2021-08-31 08:02:00 #Canada
من واسه باز کردن سایت و اکانتم خیلی مشکل دارم.اصلا با هیچ مرورگری نمیتونم دسترسی پیدا کنم.ار کامپیوترهای مختلف با مرورگرای مختلف تست کردم.اصلا عجیبه دفعه قبل با لپ تاپم و مرورگر اپرا تونستم دسترسی پیدا کنم اما الان نمیتونم کسی هست بدونه مشکل چیه و باید چیکار کنم؟
2021-09-14 00:20:00 #Canada